honden
Chasse d' abord
 
Nieuwsbrief 34
mei 2020

Alle activiteiten tot 1 september 2020 afgelast

Het bestuur heeft - vanwege de coronamaatregelen - besloten om alle activiteiten van onze club af te lasten tot 1 september 2020. Ondanks dat premier Rutte vorige week een versoepeling van de coronamaatregelen aankondigde, moeten we voorzichtig blijven, zijn samenkomsten maar beperkt mogelijk en moeten we drukte mijden. Dit heeft ons doen besluiten alle geplande activiteiten van onze club in de maand juni 2020 te annuleren en de komende maanden geen nieuwe activiteiten te organiseren. Spijtig, maar het is niet anders. Goede gezondheid is het allerbelangrijkst. 
 
Ook de Raad van Beheer heeft alle activiteiten tot 1 september 2020 afgelast vanwege de coronamaatregelen. Hetzelfde geldt voor de Nationale d’élevage die op 18 en 19 juli in Frankrijk plaats zou vinden. Een jaarlijks hoogtepunt voor onze fokkers en graag bezocht door onze leden. De élevage wordt verplaatst naar 2021.

Of onze eigen Jonge hondendag en Kampioensclubmatch op 19 en 20 september 2020 in Zaltbommel door kunnen gaan, weten we nog niet. We hopen u daarover eind juli te kunnen informeren.

Nieuwe datum wandeling Beekbergen & ALV

De wandeling in Beekbergen met aansluitend de algemene ledenvergadering (ALV) op zaterdag 20 juni 2020 gaan niet door. We hebben besloten deze activiteiten te verplaatsen naar zaterdag 11 oktober 2020. Wilt u deze datum alvast in uw agenda noteren? Nadere informatie over het programma van deze dag volgt in september.

Agenda (onder voorbehoud)

  • Zaterdag 19 september 2020 Jonge hondendag
  • Zondag 20 september 2020 Kampioensclubmatch
  • Zaterdag 11 oktober 2020 wandeling en aansluitend ALV in De Liederhoeve (Beekbergen)


 

Fauven highlight

Clubactiviteiten