honden
Chasse d' abord
 
Wandeling in Zuid-Limburg


Wandeling Zuid-Limburg zondag 10 november 2019

Brioche en Mats organiseren ook dit jaar weer in wandeling in de omgeving van Zuid-Limburg. Dit keer op zondag 10 november.


Belgische Voerstreek

De wandeling gaat door de prachtige Belgische Voerstreek, net over de grens van Nederlands Limburg. De Voerstreek ligt als een enclave tussen Nederland en de provincie Luik. Met zijn heuvels, dalen en weidse uitzichten, riviertjes en schilderachtige dorpjes is het een echt wandelparadijs. De wandeling die Brioche en Mats voor jullie in petto hebben, kent een paar pittige klimmetjes, mooie vergezichten en komt door het gehucht Veurs.


De wandeling is ongeveer 9 kilometer. Een kortere wandeling is mogelijk (op eigen gelegenheid – link met gps route is beschikbaar).

Start en eindpunt wandeling

We verzamelen tussen 10.30 uur en 11.00 uur bij Brasserie

“t Boerenhof” (De Plank 48, 3790 Sint-Martens-Voeren www.boerenhof.eu), waar voor de liefhebbers koffie en Limburgse vlaai klaar staat.

Rond 11.15 uur starten we met de wandeling.

Na de wandeling zijn we met onze fauven van harte welkom bij Brasserie ‘t Boerenhof voor een heerlijke lunch. Meer informatie over de lunch volgt eind oktober.

Goed om te weten

De wandeling gaat door heuvelachtig gebeid en het kan – afhankelijk van het weer – modderig zijn. Een goede basisconditie en goed schoeisel is dan ook noodzakelijk.

We lopen door de Belgische Voerstreek. Volgens Europese regelgeving moet uw hond een geldige rabiŽs enting hebben. Vergeet dus niet het dierenpaspoort mee te nemen.

Aanmelden

Als u mee wilt wandelen, stuur dan een e-mail naar evenementen@fauvedebretagne.nl

Graag ook even aangeven of u na afloop gezellig met ons mee luncht.

Indien u een aanvulling heeft of als u een fout of onvolkomenheid ontdekt wilt u dat dan doorgeven aan:

Disclaimer 

Fauven highlight

Clubactiviteiten