Honden voor honden loop in Baarn
Datum: zondag 29 september 2024

Verzamelen:
Kasteel Groeneveld
Groeneveld 2
3744 ML Baarn
Kasteel Groeneveld

Honden voor honden loop

Op zondag 29 september 2024 organiseert de Koninklijke Hondenbescherming de vierde editie van de Honden voor Honden Loop. Deze sponsorloop heeft als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor de opvang van oude en kwetsbare honden. Iedereen kan meedoen, oud of jong, met of zonder hond. Deelnemers kunnen kiezen voor een prachtige route van 5, 10 of 20 kilometer. Het evenement vindt plaats op het landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn. De vorige editie liepen honderden enthousiaste hondenliefhebbers mee, waaronder Team Fauve. Loopt u dit jaar ook mee met Team Fauve? Ga dan naar Team Fauve (hondenvoorhondenloop.nl) en klik op “ik wil in dit team”. U moet wel een eigen sponsorpagina aanmaken, maar dat wijst voor zich.

De starttijd is zelf te bepalen, tussen 10:00 en 15:00, maar het zou natuurlijk heel leuk zijn om als team Fauve samen te starten. Als u met ons meeloopt neem dan contact op met een of meer van de deelnemers, zodat we met z’n allen op hetzelfde tijdstip kunnen starten.

Loopt u niet mee maar gunt u elke hond ook een Fauvetastich leven? Sponsor dan Team Fauve via Team Fauve (hondenvoorhondenloop.nl) en klik op “doneer nu”.

Team Fauve is aangemeld voor de 5 km loop. Wilt u een langere afstand lopen, dan kan dat. Stuur na uw aanmelding een e-mail naar hvh@hondenbescherming.nl om uw afstand te laten wijzigen.

Op deze manier kunnen we alsnog onder één team geld ophalen en starten.