Aanmelden lidmaatschap

Wat leuk dat u misschien lid wilt worden van onze mooie vereniging! 

Met een lidmaatschap steunt u ons werk om het ras Basset Fauve de Bretagne in stand te houden en de gezondheid en het welzijn, waar nodig, te verbeteren. Wij organiseren verschillende activiteiten zoals een kampioenschapsclubmatch, jonge hondendag en verschillende wandelingen verspreid over het land. Ook kunt u met uw hond kennismaken met zweetwerk en samen deelnemen aan de jaarlijkse schot- en watertest. Als lid krijgt u 4 keer per jaar het clubblad “Fauve”. Natuurlijk heeft u stemrecht tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering.

Een lidmaatschap kost € 29,50 per jaar (bij aanmelding na 1 juli betaalt u voor de rest van dat kalenderjaar € 14,75).

Soorten lidmaatschap

Als lid van onze vereniging kunt u – met korting – ook andere leden van uw gezin aanmelden, zoals een partner of kinderen. Een gezinslidmaatschap kost € 12,50 per jaar. Gezinsleden ontvangen niet het clubblad “Fauve”, maar kunnen aan alle activiteiten deelnemen en hebben stemrecht op de algemene ledenvergadering.

Lid worden?

Fijn dat u onze vereniging wilt steunen!

Lid worden kan heel eenvoudig door het online formulier op deze pagina in te vullen. U mag natuurlijk ook het formulier invullen en mailen naar de ledenadministratie of naar ons opsturen. Het adres staat op het inschrijfformulier. Wilt u gezinsleden aanmelden, vul dan dit formulier online in of stuur een e-mail naar ledenadministratie.

Goed om te weten
Als u lid wilt worden, vermelden wij uw naam en woonplaats als aankomend lid in de eerstvolgende editie van ons clubblad “Fauve”. Als er binnen twee weken na de publicatie geen bezwaar wordt gemaakt tegen uw aanmelding, bent u automatisch lid. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan in artikel 1, tweede lid van het huishoudelijk reglement.

Bij uw aanmelding betaalt u eenmalig € 6,00 als toetredingsbijdrage. Nadat u bent ingeschreven krijgt u van ons een e-mail waarbij een factuur zit voor de betaling van de contributie en toetredingsbijdrage.

Wilt u uw lidmaatschap opzeggen?

Jammer, maar dat kan.

Stuur voor 1 december een e-mail naar de ledenadministratie. Wij zorgen er dan voor dat u met ingang van 1 januari van het nieuwe kalenderjaar uitgeschreven wordt als lid.

Lidmaatschap

€ 29,50

per jaar

Gezinslid 

€ 12,50

per jaar

Toetredingsbijdrage

€ 6,00

eenmalig

Formulier wordt geladen ...