Nieuws & Agenda

Op deze pagina ziet u de nieuwsberichten van onze vereniging, waaronder de nieuwsbrieven die wij aan onze leden sturen. Ook staat op deze pagina informatie over activiteiten die wij organiseren, zoals een kampioenschapsclubmatch en jonge hondendag. Ook kunt u met uw hond kennismaken met zweetwerk en samen deelnemen aan de jaarlijkse schot- en watertest.

Daarnaast organiseren wij regelmatig wandelingen. Jaarlijks zijn wij wel een aantal keren met onze fauven aan de kust, in Limburg of op de Veluwe te vinden. Wij zouden het leuk vinden om ook andere regio’s te ontdekken.

Weet u een mooie route (liefst met horeca bij start-/eindpunt) en vindt u het leuk om met hulp van ons daar een fauvenwandeling te organiseren? Stuur dan een e-mail naar evenementen@fauvedebretagne.nl.

Nieuws

Nieuwsbrief – 66

Nieuwsbrief – 66

mei 2023

In deze nieuwsbrief allereerst een uitnodiging voor de wandeling in ‘t Leesten op zondag 11 juni. Daarnaast de concept notulen van de afgelopen ALV en de aangepaste begroting 2023 plus foto’s van Ut Poeleke.

Lees meer

Agenda / Activiteiten

Wandeling Zuid Limburg

Wandeling Zuid Limburg

zondag 15 oktober 2023

Deze wandeling is in het mooie Heuvelland. We starten en finishen bovenop de – in de Amstel Gold Race beruchte – Keutenberg in Wijlre (tussen Schin op Geul en Gulpen).

Lees meer