Zwemmen en ravotten in Ut Poeleke
Datum: zondag 26 mei 2024

Plaats:
Hondenzwemvijver Ut Poeleke
Scheperstraat 2a
5441 PN Oeffelt

Op zondag 26 mei 2024 hebben we in samenwerking met Esther en René Veldink-Thomassen (kennel van Ooyen) Ut Poeleke afgehuurd voor een Basset Fauve de Bretagne dag. In Ut Poeleke kunnen onze fauven heerlijk loslopen, spelen en zwemmen op het volledig omheinde 3.000 m2 grote terrein. Ut Poeleke ligt in Oeffelt in de buurt van Cuijk (Noord-Brabant). Het terras van Ut Poeleke is uiteraard geopend. Aan de balie in de kiosk zijn drankjes en snacks verkrijgbaar (meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan).

Entree
De entree is € 5,00 per persoon (dus niet per hond). Dit is inclusief een kop koffie of thee en wat lekkers erbij. Na uw aanmelding krijgt u een bevestiging met betaallink via Ideal van ons. De entree moet vooraf betaald worden, er is namelijk geen dagkassa.

2 honden
Per gezin is er plek voor 2 honden. Wilt u meer honden meenemen, neem dan even contact op voor de mogelijkheden en kosten.

Aanmelden
Bij de aanmelding kan gekozen worden voor een van de volgende tijdvakken:
• 10.30 – 12.30 uur
• 13.30 – 15.30 uur
Aanmelden kan door voor 1 mei 2024 een e-mail te sturen (met daarin het aantal personen, honden en voorkeurstijdvak) naar evenementen@fauvedebretagne.nl.

Let op: vol = vol!