Algemene Ledenvergadering
Datum: 11 oktober 2020

Plaats: Eeterij De Lierderhoeve (Spoekweg 49 in Beekbergen)

De Algemene Ledenvergadering, de naam zegt het al, is dé jaarlijkse vergadering van en voor de leden van onze vereniging. Het is het moment waarop u met het bestuur van onze vereniging van gedachten kunt wisselen en uw mening kenbaar kunt maken over alles wat er al dan wel of niet goed gaat binnen de vereniging.

Programma 11 oktober 2020:
10.45 uur verzamelen bij Eeterij De Lierderhoeve (Spoekweg 49 in Beekbergen)
11.00 uur start wandeling
12.30 – 13.30 uur lunch (op eigen kosten)
13.30 uur start Algemene Ledenvergadering (agenda volgt)

De bewegwijzerde wandeling (ongeveer 5 kilometer, rode route) start vanaf de Lierderhoeve om 11 uur en is uitgezet door Staatsbosbeheer in Het Lierderbos over de Veluwe. De wandeling voert ons langs de mooiste plekjes van het gebied.

Na de wandeling kunnen we gezamenlijk lunchen bij De Lierderhoeve. Deze lunch is op eigen kosten. U kunt zich voor de lunch aanmelden door voor 1 oktober een e-mail te sturen naar evenementen@fauvedebretagne.nl.

Na de lunch starten we rond 13.30 uur met de Algemene Ledenvergadering, waarvoor u van harte uitgenodigd bent. U mag uw fauve(n) – als u dat wilt – meenemen in de vergaderruimte. Voor een kop thee of koffie wordt door ons gezorgd.

We hopen u 11 oktober in Beekbergen voor de wandeling en aansluitend de vergadering te mogen begroeten. De agenda van de vergadering volgt nog.