Oudjaar wandeling Zuid-Limburg
Datum: woensdag 28 december – Oudjaar wandeling Zuid-Limburg

Brioche, Milo en Mats organiseren voor de Nederlandse Fauve de Bretagne Club op woensdag 28 december 2022 een wandeling door het Geuldal in Zuid-Limburg. We lopen door weilanden langs de kronkelende Geul, mooie vakwerkhuizen en over een panoramaweg met prachtig uitzicht over het heuvelland.

Het is een wandeling van 11 kilometer met enkele klimmetjes. Een goede wandelconditie van baas en hond is nodig. Deze wandeling is niet geschikt voor jonge honden en kleine kinderen. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan het glad en/of modderig zijn.

Locatie en starttijd
Start- en eindpunt van de wandeling is Bistro “le Soigneur” in Sippenaeken, een klein dorpje net over de grens bij Epen. De wandeling gaat bijna helemaal door Nederlands grondgebied. Meer informatie over de starttijd volgt na aanmelding.

Lunch
Na afloop van de wandeling zijn we met onze fauven van harte welkom voor een lekkere lunch (op eigen kosten) bij Bistro “le Soigneur”.

Aanmelden
Als je met ons meewandelt, stuur dan uiterlijk 18 december een e-mail naar evenementen@fauvedebretagne.nl.

Graag vermelden met hoeveel wandelaars en honden je erbij bent en of je gezellig met ons mee luncht. Als je je aanmeldt voor de lunch krijg je voor de wandeling meer informatie over de lunchopties zodat we dit bij de reservering aan de bistro kunnen doorgeven.