Wandeling Schoorl
Schoorl
Datum: zaterdag 19 november 2022

Op zaterdag 19 november 2022 organiseren wij, met hulp van ons lid Irene Steendam, een wandeling in het prachtige en uitgestrekte duingebied van Schoorl. Het is een wandeling van 12-13 kilometer met enkele pittige klimmetjes. Een goede wandelconditie van baas en hond is nodig. Gelet op de lengte van de wandeling is deze niet geschikt voor jonge honden en kleine kinderen. We trekken er ongeveer 4 uur voor uit en lopen door de duinen en over het strand.

Locatie en starttijd
We vertrekken uiterlijk om 10.00 uur vanaf het (gratis) parkeerterrein in Hargen, gelegen bij de strandopgang. We verzamelen hier om 9.45 uur. We realiseren ons dat het tijdstip aan de vroege kant is, maar vanwege de pauzes onderweg én omdat het vroeg gaat schemeren, kan het niet anders.

Koffie en Lunch
Rond 11.30 uur strijken we neer bij IJgenweis in Schoorl, waar onze club de deelnemers op koffie trakteert met iets lekkers erbij.
Rond 14.00 uur zijn we met onze fauven van harte welkom voor een lekkere lunch (op eigen kosten) bij “De Bokkesprong” in het dorpje Groet. Na de lunch lopen we gezamenlijk over het strand terug naar het startpunt. Dit is nog ongeveer 2.5 km.

Aanmelden
Als je met ons meewandelt, stuur dan uiterlijk 5 november een e-mail naar evenementen@fauvedebretagne.nl.

Graag vermelden met hoeveel wandelaars en honden je erbij bent en of je gezellig met ons mee luncht. Als je je aanmeldt voor de lunch krijg je voor de wandeling meer informatie over de lunchopties zodat we dit bij de reservering bij De Bokkesprong kunnen doorgeven.