Wandeling Zuid-Limburg
Datum: 1 mei 2022

Plaats:
Basisschool
Hilleshagerweg 32
6281 AE Mechelen

Brioche, Mats en Milo organiseren voor de Nederlandse Fauve de Bretagneclub op zondag 1 mei weer een wandeling in Zuid-Limburg.
De wandeling die Brioche, Mats en Milo voor jullie in petto hebben gaat door het mooie gebied tussen Mechelen en Vijlen over veldwegen, door weilanden met stegelkes, langs de wijngaard van St. Martinus en als laatste langs de meanderende Geul. Uiteraard ontbreken mooie vergezichten en een paar klimmetjes niet aan deze wandeling van ongeveer 11 kilometer.
Houd er rekening mee dat de paden bij nat weer modderig en glibberig zijn. Gelet op de lengte van de wandeling is deze niet geschikt voor jonge honden en kinderen.

Locatie en starttijd
We starten om 11.00 uur vanaf de parkeerplaats bij de basisschool aan de Hilleshagerweg 32 in Mechelen.

Lunch
Na de wandeling zijn we met onze fauven van harte welkom bij Taverne in de Kroeën in Mechelen voor een heerlijke lunch. Meer informatie over de lunch volgt na aanmelding.

Aanmelden

Als je mee wilt wandelen, stuur dan een e-mail naar evenementen@fauvedebretagne.nl. Geef s.v.p. ook aan met hoeveel personen je mee loopt. We lopen de wandeling namelijk met maximaal 50 personen.

Graag ook aangeven of je na afloop gezellig met ons mee luncht.