Zwemmen en ravotten in Ut Poeleke
Datum: 6 juni 2021

Plaats:
Hondenzwemvijver Ut Poeleke
Scheperstraat 2a
5441 PN Oeffelt

Aanmelden van uw fauve voor Ut Poeleke is wegens overweldigende belangstelling niet meer mogelijk!

Na lang wachten zijn we binnenkort weer met onze fauven van harte welkom bij Ut Poeleke in Oeffelt.

Esther en René (Kennel van Ooyen uit Blitterswijck) hebben op zondag 6 juni 2021 Ut Poeleke afgehuurd voor een Basset Fauve de Bretagne dag. In Ut Poeleke kunnen onze fauven heerlijk loslopen, spelen en zwemmen op het volledig omheinde 3.000 m2 grote terrein van Ut Poeleke. Er zullen ook kraampjes met leuke hondenartikelen zijn, waaronder ijzeren fauven en Colourfull dogs (speeltjes en lijnen). Het terras van Ut Poeleke is geopend. Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan.

Uiteraard houden we rekening met de coronamaatregelen van de rijksoverheid. Dit betekent dat we 1.5 meter afstand van elkaar moeten houden. Ook vragen we u om vooraf te betalen. Kom niet als u of iemand van uw gezinsleden klachten heeft.

De entree is € 4,00 per persoon (dus niet per hond). Dit is inclusief een kop koffie of thee. Als de opbrengst van de dag meer bedraagt dan de huur van Ut Poeleke doneren Esther en René het meerdere aan de Nederlandse Fauve de Bretagne Club. Een mooi gebaar van Esther en René waarvoor bij voorbaat reeds onze hartelijke dank!

Per gezin is er plek voor 2 honden. Wilt u meer honden meenemen, neem dan even contact op voor de mogelijkheden en kosten.

Opgeven kan voor een van de volgende tijdvakken:

  • 10.00 – 13.00 uur (wegens overweldigende belangstelling kunt u uw fauve niet meer aanmelden voor Ut Poeleke, wel zonder hond)
  • 13.30 – 16.30 uur (wegens overweldigende belangstelling kunt u uw fauve niet meer aanmelden voor Ut Poeleke, wel zonder hond)

Aanmelden kan door voor 31 mei 2021 een e-mail te sturen (met daarin het aantal personen en honden, telefoonnummer i.v.m. tikkie en voorkeurstijdvak) naar evenementen@fauvedebretagne.nl.

De entree moet vooraf via een tikkie betaald worden. Na ontvangst van de betaling ontvangt u een entreebewijs met meer informatie. Zonder entreebewijs krijgt u geen toegang tot Ut Poeleke.

Wilt u meer weten over Ut Poeleke?
Kijk dan op www.hondenzwemvijver.nl

Let op: vol = vol