Zwemmen en ravotten in Ut Poeleke
Datum: 15 mei 2022

Plaats:
Hondenzwemvijver Ut Poeleke
Scheperstraat 2a
5441 PN Oeffelt

Esther en René (Kennel van Ooyen uit Blitterswijck) hebben op zondag 15 mei 2022 Ut Poeleke afgehuurd voor een Basset Fauve de Bretagne dag. In Ut Poeleke kunnen onze fauven heerlijk loslopen, spelen en zwemmen op het volledig omheinde 3.000 m2 grote terrein. Ut Poeleke ligt in Oeffelt in de buurt van Cuijk (Noord-Brabant). Er zijn ook kraampjes met leuke hondenartikelen, waaronder ijzeren fauven, Snoepdog (gedroogde en natuurlijke hondensnacks) en Colourfull Dogs (halsbanden, lijnen en hondenspeeltjes). Het terras van Ut Poeleke is uiteraard geopend (meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan).

Wilt u meer weten over Ut Poeleke? Kijk dan op www.hondenzwemvijver.nl

Entree
De entree is € 4,00 per persoon (dus niet per hond). Dit is inclusief een kop koffie of thee.  Als de opbrengst van de dag meer bedraagt dan de huur van Ut Poeleke doneren Esther en René het meerdere aan de Nederlandse Fauve de Bretagne Club. Een mooi gebaar van Esther en René waarvoor bij voorbaat reeds onze hartelijke dank!

Aanmelden
Per gezin is er plek voor 2 honden. Wilt u meer honden meenemen, neem dan even contact op voor de mogelijkheden en kosten. De entree moet vooraf via een tikkie betaald worden. Na ontvangst van de betaling ontvangt u een entreebewijs met meer informatie. Zonder entreebewijs krijgt u geen toegang tot Ut Poeleke.

Aanmelden kan voor een van de volgende tijdvakken:

  • 10.00 – 13.00 uur
  • 13.30 – 16.30 uur

Aanmelden kan door voor 1 mei 2022 een e-mail te sturen (met daarin het aantal personen en honden, voorkeurstijdvak en telefoonnummer i.v.m. tikkie) naar evenementen@fauvedebretagne.nl.

Let op: vol = vol

Corona
Er geldt nog een aantal coronamaatregelen en –adviezen, waaronder thuisblijven bij klachten. Wij vragen u dan ook om bij klachten niet naar Ut Poeleke te komen.