Nieuws & Agenda

Op deze pagina ziet u de nieuwsberichten van onze vereniging, waaronder de nieuwsbrieven die wij aan onze leden sturen. Ook staat op deze pagina informatie over activiteiten die wij organiseren, zoals een kampioenschapsclubmatch en jonge hondendag. Ook kunt u met uw hond kennismaken met zweetwerk en samen deelnemen aan de jaarlijkse schot- en watertest.

Daarnaast organiseren wij regelmatig wandelingen. Jaarlijks zijn wij wel een aantal keren met onze fauven aan de kust, in Limburg of op de Veluwe te vinden. Wij zouden het leuk vinden om ook andere regio’s te ontdekken.

Weet u een mooie route (liefst met horeca bij start-/eindpunt) en vindt u het leuk om met hulp van ons daar een fauvenwandeling te organiseren? Stuur dan een e-mail naar evenementen@fauvedebretagne.nl.

Nieuws

Agenda / Activiteiten

Jonge hondendag 2024

Jonge hondendag 2024

zondag 26 mei 2024

Tijdens de jonge hondendag worden nesten uit een bepaalde periode (gratis) gekeurd door een ervaren keurmeester. Na de keuring is er tegen betaling van een eigen bijdrage van €5 per persoon de mogelijkheid om de zwemvijver van Ut Poeleke te bezoeken. Hier kunnen de honden in een beschermde omgeving heerlijk los lopen en zwemmen met hun rasgenoten.

Lees meer
Zwemmen en ravotten in Ut Poeleke

Zwemmen en ravotten in Ut Poeleke

zondag 26 mei 2024

We hebben in samenwerking met Esther en René Veldink-Thomassen (kennel van Ooyen) Ut Poeleke afgehuurd voor een Basset Fauve de Bretagne dag. In Ut Poeleke kunnen onze fauven heerlijk loslopen, spelen en zwemmen op het volledig omheinde 3.000 m2 grote terrein.

Lees meer
Wandeling De Bilt – Zeist

Wandeling De Bilt – Zeist

zondag 16 juni 2024

Wandeling over het prachtige landgoed Houdringe. Het landgoed bestaat uit bos afgewisseld met grote open ruimtes. Het fraaie huis Houdringe is in 1779 gebouwd. Rond het huis ligt een tuin, deels in Engelse landschapsstijl, deels in Franse barokstijl. De wandeling is ca. 11 km.

Lees meer